Hřib smrkový v mírně slaném nálevu. Kuchyňské použití: Hřib smrkový patří v naší kuchyni mezi nejoblíbenější houby. Často se používá i v čerstvém stav. Kuchaři jej používají nejen kvůli jeho lahodné chuti, ale i díky tomu, že po tepelné úpravě neobarvuje pokrm jako jiné hřibovité houby. Proto se používá především do světlých omáček, rizot nebo polévek. Do salátů nebo těstovin se často používá i v syrovém stavu - nakrájený na tenké plátky. Díky pouze mírně slanému nálevu má tento výrobek univerzální kulinářské použití. Před upotřebením krátce propláchněte pod mírně tekoucí vodou. Složení: Hřib smrkový, voda, sůl, kyselina citrónoá a askorbová. Pevný podíl: 185 g Objem: 370 ml Hmotnost obsahu: 330 g Skladujte v suchu a temnu při 1-25 st.C.
|